В таю з Старим Новим Роком

Посівать  ходили  діти
до  сусідів  рано  вранці...
Відчиняйте  двері  люди,
посівати  зараз  будем...
З  старим  роком  Вас  вітаєм
і  здоров'я  Вам  бажаєм.
Щоб  у  кожній  добрій  хаті
люди  були  всі  багаті,
щоб  велись  харчі  й  худоба,
мир,  любов,  добро  і  згода,
щоб  надія  на  найкраще
не  завела  Вас  у  хащі,
і  любов  не  покидала,
ну  і  віра  панувала.
Щоб  у  кожного  із  нас
Все  в  житті  було  гаразд.


Рецензии