К нець зими

Лютий  підскочив  на  конях,
Заморозив  ніжні  скроні,
Людей  сильно  налякав,
Білим  інеєм  сковав.

Та  було  це  так  недовго,
Все  розтануло,  пожовкло.
Знов  настали  теплі  дні,
Мабуть,  вже  кінець  ЗИМІ...


Рецензии