Банда

Банда Юлі Тимошенко
 пропонує фронту змін
Ви просіть Кличка ударом,
 Україну покорить
Він на це дає їм згоду,
 проучу я москаля
Він у мене після цього,
 затанцює гопака
Він потер скажені руки,
 засміявся на весь рот
Після виборів побачим,
 переможе чий тут фронт.


Рецензии