Пробач що не зум в

Пробач що не зумів
 Не зрозумів
 пробач що втримати не зміг
 і назажди втратив
 прообач не вистачило сил
 чи просто я робив не те,
 не так
 я намагався буть самим собою
 та мабуть щось в мені не так
 пробач
 пробач мені за все
 ти щось чекала марно
 та я не чув
 не відчував
 не бачив
 кохав своє кохання
 твій ідеал
 та ти не іграшка
 ти людина
 жінка
 і в тебе є свої думки
 свої потреби
 бажання, мрії
 пробач
 що зрозумів це піздно
 нічого не вернути
 лиш спогади


Рецензии