Кузларинг жон олмок учун

Кузларинг, жон олмок учун ахд
Килса-ю..дор булса кузимга..
Корачигим илиниб карахт
Хеч келолмай колсам узимга
Буйнинг тутармикинсан менга?
Иккимиз хам, ишкдан чайкалиб
Жунун сахросига йул олсак
Кум барханлар ичра йуколиб
Гуж-гуж илон захридан толсак
(Хам..айнан..шу дам..биз висол топсак)
Бир тан,бир жон булган вужудни
Довул чилпиратса тиконда
Чак-чак оккан, кон ёнган, дудни
Ишк ифори деб упсанг жондан
(Сен деб,куз юмардим жахондан
Бехуш йиглаб,бехуш куйласак
Шуми ишк деб,азобдан инграб
Дард хароратида суйласак
Ишк тилида.. телба рух питраб
Сен..сен..деёласанми,титраб..
           ***


Рецензии