Мерилiн

Круто було б зніматись з тобою в кіно,
щоб з шумом крутилась плівка,
жодної цифри.
Читали б по черзі сценарії,
Мерилін,
і
напивались
на фоні
рожевих
стін.

Ти б говорила про себе,
я б вивчив англійську,
звик би до бренді з льодом,
який зника.
Дивився як швидко п'янієш ти,
Мерилін,
забувши
про
шлюби
зіркові
і
вічність змін.

І так би життя і шоу тривало це,
в кінотеатри люди ішли б молитись.
Хмари - тепер Голлівуд твій,
моя Мерилін,
нюхаєш
потай
від
Бога
свій
кокаїн.

27.09.12


Рецензии