Розверни човна проти...

Розверни човна проти течії,
Ти ж бо сильний, здолаєш стихію.
Ти на бій, милий друже, приречений,
Не здавайся, бо я в тебе вірю.

А відчуєш хоч натяк на втому -
Зупинись і вдихни повітря.
Знай, тебе хтось чекає вдома,
Тож згадай - і свій смуток витри.

Твої весла незламні хай будуть,
Хай твій човен не втратить напрям,
І надії вдихай повні груди.
До мети допливеш без втрат ти.

І як день вже пітьма настигне,
Сядьмо разом ми біля ватри:
Ти розкажеш про свій шлях тигра,
Я зустріну з тобою "завтра".

липень 2012


Рецензии