В День народження

( Катерині Гончар)
В любові  найцінніший час,
В літах закоханих зростає.
Вона  у кожного із нас,
І світ секрету в ній не має.

Однак  кохання лиш своє,
Два в  День народження єднає.
Отак, як світло свічки й день,
У свято доля  визначає.

Не заховаєшся в словах,
В такий День дії визначають.
Чи буде швидко спільний шлях,
Чи  обіцянки стануть краєм.

То ж, Катю, ми в твій  День такий,
Бажаємо справжнього кохання.
Щоб те, що було у меті,
Тобі навік подарували. 

Святу омріяну любов,
Одну навік як в лебедів.
Щоб берегли її і  Бог,
Твій лебідь й доля у житті!


Рецензии