Забувай...

Забувай мене мій друже, забувай.
Тільки згадуй у хвилини скрути.
Де були ми разом пам*ятай
Та і я ніколи не забуду.

Забувай мене, а хочеш згадуй.
Пісню нашу ти не забувай.
І ті дні шалені та яскраві
У своєму серці ти тримай.


Рецензии