ВРО та Трiо

Президент і Спікер, і Прем’єр,
Нині всі разом беруть лопати,
І начхавши на успішність їх кар’єр,
Гарний котлован ідуть копати.

Що ж робити? Кубок УЄФА
Є тепер надбанням України,
Тут для трійці і закінчилась лафа,
Їм для ЕВРО треба гнути спини.

Мають чільники всі ночі та всі дні
Працювати як воли, чи то як коні,
А в кінці Мішелю Платіні,
Показати з мозолем долоні.

І коли збудують ЗПС,
Стадіон, готель чи автобана,
Отоді побачимо прогрес,
І для урядовців стане шана. 

Будуть феєрверки та вогні,
І гуляння по усій країні,
А коли приїде Платіні,
То він їх погладить по чуприні.


ЗПС – Злітно-посадкова смуга (це в аеропорті).


Рецензии