ми готов!

Навколо багато світів
Приблизно десь шість мільярдів
Звичайно це без котів
Та інших усяких гадів

Реальністю створено світ
З отої купи мільярдів
Фантазій,яких політ
Сильніший за блиск каратів

Тож є не один творець
За день зустрічаю сотні
І байдуже вільний співець
Чи той що лежить у комі

З нас кожен творить життя
То праця цілодобова
Назад нам нема вороття
Тож нумо, вперед, ми готові!


Рецензии