Лиши надiю...

* * *

Лиши надію. Я її лишив.
Я йшов собі, не здатний озиратись!
Слова, неначе сіно ворушив,
й світ за очі був змушений вертатись.
Я всупереч людському глузду дію.
Всевишній, залиши хоча б надію.
 


Рецензии