Блискавицi серця XIX

1.

під станом згорбленим
до сутінків старим
у сутолоці сутності і бризу
де сохне за водою сіль
а тіні діляться на три
як облачаються думки у ризи
мій збитий шлях
мій непокритий дах
стриножує півзагнаних коней
ачей шукає за вогнем
оклітчує пташині плани
аж заникає сонячна руда
і сріблом заливається нірвана

2.

я тишу пралісу плету
що проростатиме за мною
по пояс в неба мілкоту
давнітиме у ній стіною
бо не здригне у листі синь
світлинами завчить минуле

3.

все що у світла попросив
полеглим янголам притулок
в амореторії моїй
у стиску схожому на острів
де час ніяково стоїть
а слух і зір на  слово гострі
витончують до нерва страх
оглядка тінню відрізає
з-під в'ялих пальців ліхтаря
блідий ледь спечений окраєць
того що більше не мине
не опаде не відвернеться
від ще недійшлого мене
до самоти в Твоєму Серці

14 Лютого, 2013


Рецензии
Юро, спочатку хотіла виділити найбільш вдалі образи,"як облачаються думки у ризи", але треба виділяти кожну фразу. Настільки гарно, сильно написано, що важко виразити свої емоції.
Вітаю тебе з ДНЕМ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА!!!
Кохання тобі безмежного!!!!!!!!!!!
з теплом,
Таня

Татьяна Левицкая   14.02.2013 18:06     Заявить о нарушении
Взаємно, Тетянко!
Любові і тепла!
ЛЮ

Юрий Лазирко   16.02.2013 01:44   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.