Твой взгляд укр

Твій погляд скрізь мене настигне,
І як дитя мене приспить.
Не перестану більш любити,
Не перестану більш я жить.

Лише твої обійми ніжні,
Повинні мрії зберегти.
Та і вуста твої мов вишні,
Дарують насолоду як і ти.

І очі чисті мов кришталь,
Але чому біжить сльоза?
Неначе сумно, наче жаль,
Що за вікном тріщить гроза.

Але не бійся, буду поруч,
Я твій, і ти лише моя.
І ми з тобою враз пліч о пліч,
Здолаєм тугу навмання.


Рецензии