Краще згор ти ан ж бути in

Привіт! і знову як там життя?
Знову застигла в глибинах буття ?
Слухаєш ,крутиш криваві платівки
Про смерть й забуття , коли це все зникне ?

Немає питань, коли відповідь нуль
Вихід один - Кульбабку ти здуй...
Лети, як метелик, на світло кінця
Тобі не потрібні гори свинця!

Тіло мотузки далі повзе ,ніяких вузлів,
А то нас понесе ,до священих корів
До мервих річок , до мертвих людей
Які завжди ок ,серед тисяч дверей

Вогник  писав  перед смертю один
Краще згоріти аніж бути"in"
Розпалюй вогонь без диму в грудях
Нехай перетвориться в посмішку страх ...


Рецензии