Слiпi героi

Сліпі герої

Піднявши вгору кулемети,
Кричать від злості ветерани,
Що світ залишився порожній.
А у садку дитину кволу,
Повчають ненависті, злу.
То хто ж повстане проти кривди,
Проти ненависті і зла?
Якщо усі сліпі як миші,
І кожен тягне сам собі,
Зернину мокру.
Щоб серед поля упізнали,
Коли останній промінь сонця,
Зігріє немічні серця,
Сліпі герої залишають,
Понурі села і міста,
Де патріоти в кріслах темних,
Рахують гроші кожен день,
Де все померло окрім волі,
Свобода дурням і холопам,
Жорстоким вбивцям і панам.


Рецензии
Сильно написано!
С уважением,

Виктор Зуев Амурский   21.02.2013 13:52     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.