Лети

Я хочу буду останньою,в твоєму  житті
Я хочу бути єдиною птахою - назавжди
Я знаю це доля  щаслива, звела навесні
Я бачу в твоїх долонях любові сліди 

І щоб не сталось у світі, ти рядом завжди
Цілуй мене  наче літо, в обіймах зігрій   
І очі твої як озера ,душа кришталева ,
Відкриті для нас всі джерела ,у країні мрій.

Лети ,від кохання моє серце , лети
Політ  твій  останній ,ми зустрілись на землі 
Лети , повертайся ,з'єднались долі дві   
Єдиній зізнайся, коханню немає межі.


Рецензии