please

No words, no sights.
Cried eyes, then lies.
Cold soul, hot lips.
We're gone like ships.

Whose fault, who's right?
Best way is flight.
Sky's down, ground's up.
My pain is sharp.

No food, no drinks,
Just breath and live.
Come here, give touch,
I miss too much.

Want hugs? Want kiss?
Come back, please, please.

Zazu


Рецензии