Що зветься коханням

Що зветься кохханям,
Так це тиша, в якій ти нічого не кажеш,
Так це погляд в якому її ти кохаєш,
Так це перше побачення і перший поцілунок.
Так це посмішка, що викликає радість,
Так це перший дотик, так це кохання!


Рецензии