***

Життя широке, широке та безкрає.
У ньому безліч див, та неосягнутих вершин.
І наш у ньому час, як свічка загасає,
І треба встигнуть нам…Але ми все спішим.
Шукаєм тих, хто завжди буде поряд,
Чи ж довіряти сенс свого життя?
Подарувати свій мрійливий погляд.
Поринути в казкове забуття.
Шукаючи, натрапим на образи.
Знайдемо болючі відчуття.
Та не складайте рук своїх одразу,
Бо містить безліч барв людське життя.
І навіть, зазирнувши у майбутнє,
Ви відшукаєте свій світлий шлях.
Побачите в звичайнім незабутнє,
А щастя знайдете в буденних днях.
***


Рецензии