Для кого ти будуeш свiт?

Для кого ти будуєш світ?

Несеш довіру на плечах
Для кого біль і відчай?
Похмуре небо на яке тобі дивитися огидно,
Огидно жити в смітниках.

Для кого ти будуєш світ,
Що хочеш ти в житті зробити,
Чи буде винахід достойний
Твоєї праці і думок?

Бо не одна в житті дорога,
Одна дорога шлях до слави,
Одна до світу, до зірок,
А інші знай ведуть до кривди.

І там будується мораль,
Стояти вічно на сторожі,
І там будується наш світ,
На вірі, правді на сльозах.


Рецензии
Очень люблю стихи на украинском языке!Красиво написаны.Спасибо Вам за творчество!

Наталья Никитина 5   11.03.2013 21:48     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.