На одинцi залишилась

Подаруй менi коханний
зiроньку на небi синiм…
Може слiд її самотній,
там лишився до свiтання,
в тiм жалю, де сподiвання?

Як летiла, як палала!
На одинцi залишилась -
Гiрко, гiрко сумувала.
Пам’ятаєшь, мiй коханний,
Як та зiрка пала з неба,
бо згорiло те кохання…
вже не прийду я до тебе.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.