Министр

Від добрих слів
 Прем'єр міністра
Ми стали мало
 Зараз їсти
Він обіцяв
 Всього багато
Забув підвищити
 Зарплату
Зато підняв
 Налог квартплати
На старичків
 Став зазіхати
Реформу видумав
 Таку
Що скоро будемо
 Ми в гробу.


Рецензии