Юля

Приїхала в Америку
 Юля Тимошенко
Зустрічав її у штатах
 Павло Лазаренко
Брудні гроші привезла
 Нехай відмиває
Він на кого тут працює,
 Хай не забувае
На таку процентну ставку
 Як розбогатів
Повернутись в Україну
 Сам не захотів
Живе у штатах що в раю,
 Садиба своя
Охоронці і служниці,
 Все тап по уму
Україна хоч і бідна,
 Але гроші є
І за всі оці послуги
 Гроші їм дає.


Рецензии