Дивне лiто

Посміхалось  сонечко у небі,
Шепотіли верби над водою,
А я йшла закохана до тебе,
Я чекала зустрічі з тобою

І цвіло кохання буйним цвітом
І птахи у лузі нам співали,
Та скінчилось літо,наше літо
І любов, яку ми так чекали
Пр-в:

Літо,літо, літо,ніжне літо,
По стежині,сонечком зігрітій
Я до тебе,любий мій, ходила
Ой, куди ж ти, літо, відлетіло?

Літо, літо,літо, дивне літо,
Відцвіло кохання буйним цвітом,
На траву холодні впали роси,
Наше літо повернуло в осінь


А в саду вже айстри запалали,
Тільки їх вогонь не зігріває,
А  любов, яку ми так чекали,
Iнодi короткою  буває

І у кожного своя дорога
Нам  птахи у лузі відспівали,
Залишився тільки ніжний спогад
Про любов, яку ми так чекали


Рецензии
Ну, де ти знову поділася?... додзвонитися до тебе неможливо, а мені треба знати на яке число брати білет, щоб ти була вдома...
АУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!

Любонька   04.11.2013 12:59     Заявить о нарушении
Я дома ! Вечером позвоню.

Наталия Вербицкая   04.11.2013 17:19   Заявить о нарушении