ВР

Посадили Юльку в камеру тюремну
Видно наші сльози не пройшли даремно
Ющенко за жопу вже пора схопить
Він для унраїнців давно зло копить
За Верховну раду я ще помовчу
Подивлюсь що буде, потім напишу
За прем'єр міністра я таке скажу
Вміє він народу вішати лапшу
Президент хвалився буде у нас все
Бачемо роботу, щось робить не те
Нам вже набридло злиднями ходить
Хочуть вони нас усіх по-миру пустить
Якщо ми їх не зупинемо, то зупинять нас
Рідна ненька, де родився, буде не для нас
Любі мої українці славні трудяги
Вірте коммуністам при них ми жили.


Рецензии