Калi мае каханне свецiцца як зорка

                Браціславу Лібэртусу

* * *
Калі мае каханне свеціцца як зорка -
Немагчыма растлумачыць, як бачыць цябе хачу,
Мой каханы лірык.

Я кахаю цябе, і калі-небудзь
Пабачу цябе, і твае вочы будуць
Бачыць мяне.

Сяджу я, і пра цябе мае думкі ляцяць:
Ты запаў у маю душу і ў маё сэрца.
Пра цябе пішу вершы.

Што табе сказаць, мой родны?
Хачу, адным словам, сказаць:
Кахаю цябе.

20.12.2012
Валэрія Собіна

Пераклад з рускай мовы: http://www.stihi.ru/2012/11/18/11147


Рецензии