як завгодно розум1й

Ти  як завгодно розумій.
Читай мої вірші випадковій знайомі.
Та тільки вголос.
в тебе завжди не тей наголос.
Коли я розкриваю душу.
Ти як завгодно розумій.
я ж то знаю, про кого пишу


Рецензии