ДОЛЯ

Папороті зілля де шукати,
         Чи існує квітка у житті?
Може годі маревом блукати,
         Відшмагало ж гілля від душі...

Полотніє врода від безсилля,
         Біль сердешний ріже осока..
Марні наші стогони, зусилля,
         Ось вуста медові вже ропа!

Доля вже втомилася єднати,
         І надії в смуток відійшли.
Будемо до скону ми кохати,
         Ну чому ми ДАР, не вберегли?!

Розквітає папороть край поля,
         Наша казка вибігла з буття...
І від нас залежить наша ДОЛЯ,
         Бо ж КОХАННЯ, КВІТКА ЧАРІВНА!!!


Рецензии