Ой, за рiчкою, у полi

              Ой,  за річкою у полі
              Соняшник цвіте.
              А край поля наче доля,
              Тонкий дуб росте.

              Отак дівчина співала,
              Як на поле йшла
              По дорозі квіти рвала,
              І вінок плела...

             Ой неначе сонце в полі,
             Соняшник зацвів.
             Попрохала б щастя  в долі
             Та не знаю слів.

             Йшла дівчина та співала
             Чув хто, чи не чув.
             Вчора Гриця покохала
             Жаль, жонатий був....


Рецензии