Мушу знати!

Ось і зима снує мережку,
           А пам'ять крутить заметіль.
Ступили впевнено на стежку,
           Години трепетних прозрінь.

Тут ти стояв, я поспішала,
           Там я ішла, наздоганяв.
Тебе я радісно стрічала,
           Твій погляд пестив, обіймав.

Я ж відчувала, що кохали,
           Та сам собі, не вірив ти.
Тому в образі, на поталу,
           Кохання ніжне віддали.

Та біль в тобі таврує душу,
           Злих ревнощів вже океан...
Ти ж знемагаєш? Знати мушу!
           Нехай розвіється туман!


Рецензии
ВАЛЕНСИЯ. ПРИЯТНО ЧИТАТЬ СТИХ НА РОДНОМ ЯЗЫКЕ.А ЕЩЕ ПРИЯТНЕЕ,ЧТО ТЫ ПИШЕШЬ ПРО КОХАННЯ. ЗНАЧИТ ТЫ ЕЩЕ МОЛОДА ДУШОЙ.СПАСИБО

Альберт Мещан   10.02.2013 21:15     Заявить о нарушении
Спасибо! Почему только душой? Я еще и телом молода СЛАВА БОГУ!

Валенсия-Велиция   10.02.2013 23:15   Заявить о нарушении