Донори i меценати

 Душу  терзає,               
 болить  мені  рана,
 Коли  скрізь  це  бачу  і  чую -
 Окупована  криміналом,               
 хозарам  віддана
 Україна  не  живе,  а  існує.

 Грабують,  вбивають,               
 по  тюрмах  саджають,
 В  офшори,  в  Ізраїль  вивозять,
 Там  купують,  будують,               
 в  меценатстві  жирують,
 З  України  останнє  виносять.

 Нищать  культуру,               
 геніїв  паплюжать,
 Вішають  ярлики  і  катують*,
 Котком  усіх  давлять,               
 знеславлять,  утюжать,
 Автомобілями  збивають,  ґвалтують.

 Рекорди  б’єш,               
 довго  й  гарно  співаєш,
 Приймаєш  грандів  європейському  футболу,
 Коли  ж  ти чужим  донорам               
 на  ребрах  заграєш,
 Станеш  господарем  власному  дому?
 __________________________________________________
  *Газета«Факты», пятница, 6.04. 2012г., с. 27 – 29


Рецензии