Украiна тепер

Ще не вмерла Україна
Вона ще вмирає
У багатьох місцях руїна
І майже скрізь ладу немає

Синьо-жовтий прапор висить
Й багатьох за мурами катують
Влада державна народ наш ганьбить
Та в розкоші кати жирують

І дехто в'язнями сидять
Хто перед цим були на троні
Владарі роблять, що хотять
Лиш всі вклоняються короні

І цар, що іншу назву має
Не здатен царству дать ладу
Що більш і більш занепадає
Множить ненависть та біду


29.01.2013 р.


Рецензии