Взiрець. у скороч

Сучасна влада за свободу
Людського щастя є взірець
Багато бід дала народу
І багатьом - страшний кінець

А волі справжньої немає
Лиш на папері місце їй
Країну в шмаття роздирає
Кубло ізнавіснілих змій

Перемогли ворожі влади
І синьо-жовтий стяг здійняли
І не дали країні ради
Шило на швайку проміняли

Когось мордують, розпинають
Та добре більшості живеться
І ті й інші проклинають
Злочинну владу, що зарветься...


2 серпня 2009 р.


Рецензии