Християнство. у скороч

Приречена велика віра
У правди час піде до біса
Як переможе думка зріла
Й впаде пред розумом завіса

І розум чистий все побачить
Віками як його дурили
Псевдоученням не пробачить
І пожене їх до могили

Священників не буде мучить
Як атеїст те витворяв
До чистих знань людей приучить
Щоб стяг науки воссіяв

І віра стане непотрібна
Знанням ясним програє бій
Вже не привабить казка хибна
Бог в безвість піде, прийде Змій


29.07.2009 р.


Рецензии