м учителi

Він вчить любить, а сам не любить
Він вчить добру, а зло творить
Оманам нерозумним вчить
Так душі й розум людства губить

Таких м'учителів багато
У білім світі розвелось
Премудрості їм не далось
Лиш дурнів їм переконати

Держави псів отих тримають
На власну вигоду собі
Щоб мізок твій промить тобі
І користь й шкоду з того мають


28.07.2009 р.


Рецензии