Дъждовно

Вали…
Сънливо утро.
Дъжда
с локвите клюкарства,
мокро куче тичешком
диалогът им прекъсва
и зад ъгъла се скрива.
Наежени врабци
за сушинка
под стряхата се карат.
Пред автомобилните
светещи очи
бързащи пътечки
капките рисуват,
стрелкат се
и в нищото потъват.
Прихлупено небе.
Дъждовно утро.
… и все вали,
вали…


Рецензии
И мен ме наваля!Целувам те!

Росица Бухова   10.02.2013 19:03     Заявить о нарушении
Благодаря! :)

Ласка Александрова   12.02.2013 22:25   Заявить о нарушении