Таке солодке минуле

Я так любила твої руки,
А також очі та вуста,
Я так чекала, що ми будем
Разом попри часи та всі міста.

Ти так чекав на мою згоду,
Так руки ніжно цілував,
Та сни дивилися у воду,
У мріях іншу обіймав.

Так дивно все це забувати,
Німе кіно в моїм житті,
Так солодко було згадати,
Що я була в твоїй меті.

Тепер же кожен поодинці,
Не впізнаєм нас навіть ми,
Згадаєм щастя на зупинці,
А у руці пусті ключі…


Рецензии