Життя народу

Люди живуть, бо хочуть жити
Влада ж не має до них жалю
І за власних рабів уважає
Може будь-кому долю розбити
Втратили люди свободу свою
Лозина меча не рубає

Стали вільнії люди рабами
Як скасовано рабство було
І усім тепер правлять кати
На народ напускають дурмани
Скільки бід їх правління дало
Побрали б їх в пекло чорти

Та ж пекла, бачте, не існує
Бо на Землі тепер воно
І катівням число- легіон
Безрогих демонів влада панує
І звивається зла знамено
І сили не має формальний закон


2008


Рецензии