Космiчний лад

Хвала богам, що в вирі вічнім
Між світлом і темрявою буття
Підтримують ваги космічні,
Звідкіль немає вороття.

Творять закони в їх основі
І владарюють над світами,
Часи пам'ятають давні і нові,
Творцями славляться й катами.

Космічний лад від них залежить
І всі зірки, що в ньому сяють, -
У Космосі, що їм належить,
В якому вони владу мають.


25 серпня 2007 р.


Рецензии