Отрывок из фильма

Время летит вперёд
      Летит вперёд
      Словно быстрая птица
И время тебя не ждёт
           И не даёт тебе
              Остановиться
На миг закроешь глаза
      И видишь
          как проносится мимо
  Вся твоя жизнь назад
  Вся твоя жизнь
        Как отрывок из фильма



time flies forward
like a bird in a wind

and time wont waiting for you
and wont let you stop for a ride

close your eyes for a quant
and see your life rewinded back

Just whole your life
In a scratch of the past 
runs like a film frame
In a part of the movie


Рецензии