Сонет дружб

В сумні хвилини, горе, зневажання,
В хвилини страху, злиднів дні,
Прийде хвилина щастя й здивування,
Якщо пліч-о-пліч з другом будеш йти.

В тяжку годину, в час розчарування,
Твій друг тебе не кине у біді,
Пораду дасть, загоїть всі страждання,
І не залише він тебе на самоті.

Бо дружба не зруйнується віками,
Бо дружба не порушить Аквілон,
Вона була,і є,і буде з нами.

Бо дружба перевірена часами,
Довіра й чесність міць дають таку,
Що друзі нерозлучнії довіку.

5 марта 2012


Рецензии