ЩIы хъурейр лыгъымщ

ЗэшэзэпIэу сеуэу,
мы дунейр скъутарэт,
Арыншами щIы хъурейр
къекIуэкIыу лагьымщ
Ямыгъажэу щIакхъуэ,
нобэ бомбэ зыщIхэм,
Я джийм фIэкIыу ехыр,
зэфэзэщ хьэрэмщ.
ЩIыр схуэхъуауэ Iыхьэ,
сыщопсэу схуэмыхъуу.
Сэ сызыхэс цIыхухэри,
номиным къытекIащ,
Псори зы дыхъужу,
Iущ зэгуэр дымыхъум,
Дэ ди натIэм илъыр,
сыроплъэри, Iей гуэрщ.
ЩIакхъуэ тебэ бгъажьэу,
IэфIыу умышхыжу,
Гыну зэхэлъ Iэщэ,
ЩIэбухуэн ***йр сыт?
Доллэрыбжэ цIыхухэм,
фIы я нэгум щIэлъкъым,
Ахэм я къэйгьэм
сыткIэ дэ дыхуей?!


Рецензии