Блискавицi серця XVI

1.

ну що
полегшало тобі

тяжіння

земне
до оніміння
дня
і непитоме
наче кров осіння
блакитна кров
на сірих пнях
від велетнів
що колисали вирій
Господню Ласку
берегли

2.

від наготи
до недовіри
мандрує вітер
з голови
на кожне слово
маю міру
на хрест для сонця
корогви
оздоблені життям
сейбічним
і оторочені
вогнем

3.

дрібоче шлях
нагнулась
вічність
при перших
паростках зими
немов до джерела
за січнем
із пекла спеки
манрівник

мене
не проковтне
вона
я кулі сила
випита до дна
я звук
нечистий
в слові
цить
тому
живий ще
і тому
болить

7 Лютого, 2013


Рецензии
Юрочко, пречудово!!!
Емоційно, як завжди у тебе неймовірні образи!
"нагнулась
вічність
при перших
паростках зими" - дуже сподобалось!
З теплом,
Таня

Татьяна Левицкая   14.02.2013 17:55     Заявить о нарушении
Дякую, Тетянко.
Тішуся, що заходиш.
ЛЮ

Юрий Лазирко   16.02.2013 01:42   Заявить о нарушении