Сил нема...

Малює психiчно хвора людина
пейзаж за вiкном.
Очi свої так тяжко закрила -
побачила сон...

Спiває душевно хвора дiвчина
про гарне життя.
Очi свої на хвилинку закрила -
почула серця...

Танцює в апатiї довгiй людина,
танцює щодня.
Лягла вiдпочити i очi закрила -
сил вже нема...


Рецензии