до тебя

Мені до тебе не дійти.. на жаль..
Мені до тебе не допливти.. не бути..
буду впертою травичкою
у місті далекому тобі..
мені до тебе не літати..
буду тихенько мріяти,
у підковдра ревіти..
мені без тебе сатанеть.


Рецензии