Парламент

У парламенті народа,
 влада знову засіда
В варюг досвід переймають,
 хто і скільки, де хова
Усі думали гадали,
 піт з лиця лився рікой
Як важко керувати,
 президент махнув рукой
Люди думають так просто,
 ось такі рішать діла
Всі кричать, добавте грошей,
 де їх брать казна пуста
Нам валютний фонд відмовив,
 ми і так в його руках
Змушені налог підняти,
 бо інакше буде крах.


Рецензии