О, Земле

О, земле рідна,наша Мати!
На сушу і моря багата,
На ріки, гори і ліси.
У Всесвіті – взірець краси!

І хоч багата – не гордуєш.
Як мати, ти усіх годуєш.
Усе, що маєш – віддаєш,
У щедрості не знаєш меж.

Та все ж подяки не чекаєш,
Бо діти інколи, -ти знаєш, -
Добром не платять за любов.
А ти ж їм –хліба,знову й знов!

І бОлі і жалІ ховаєш,
Як ненька про все суще дбаєш.
Згвалтована, лиш просиш в неба,
Щоб хтось колись згадав й про тебе.


Рецензии
Всё связано, земля,человек, семья, Бог, труд , милосердие. И везде законы любви явны.

Сергей Рулевский   17.09.2013 22:17     Заявить о нарушении
Согласна с Вами.

Татьяна Сливко   18.09.2013 18:45   Заявить о нарушении