Шум вездзе вже, где нас нету

Нафига тебе ПэДэФунк!
Шо, ты надто прам занетый,
Шо ны хочыш ф жыд кахКлету?

И я вот: а на це двеСцей!
Гонды во мы вчора вбеСиф
С Шиганэю, бачишь, Песьняв - замилуСИК аж нэтра вш.

Сгинь но на хотя бы вэчор.
Всэ. Тыбэ ныМА Й на сфеце з.
А ны вам це туфт галетав, а ни в Ани, а нин ф Пеци зь.

Свар жэ ты тут гонды Нешта фш.
Ек ТыБэ ф тибеты фстрэцюць.
Ты, шо, тут васеры вмесишь?
О! Да ты щэ  й щэй, мо, в енкый?


Рецензии