Патрiоти

Чорний орел, тризуб із мечами.
Закриті обличчя ганчір'ям старим.
Вибриті наголо, ще й з чужими думками.
А перед очима жовто-синій дим.

Расова ненависть за кольором шкіри,
за життєм і думками в серці чужім.
Вони насміхаються з нашої віри?
Так знищимо їх, за себе постоїм!

Плюс неприхильність до влади в країні.
Нової, старої, все одно, пусте.
А лідери знову ховаються в тіні,
доки в тюрмі гниє дитятко просте.

Так, я теж не люблю комуністів
і знищив би прояви діяльності їх.
Але це історія, і вулиці міста
навіки залишаться з ім'ями наших катів.

Кожний по своєму любов до вкраїни
виразить в дії, чи слові своїм;
А хтось кулаками, але споконвіку й донині
ми патріоти і пишаємось цим.


Рецензии